Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Austausch Heidelberg

07.06.2018 Leerlingen uit klas 3 met het vak Duits hebben een uitwisseling met een school uit het Duitse Heidelberg.

Eerder dit schooljaar vertrokken de leerlingen van De Grundel naar Duitsland om een kleine week kennis te maken met de Duitse taal en cultuur in het plaatsje Heidelberg. Ze verbleven bij gastgezinnen en namen deel aan de lessen op een Duitse school. Ook was er een naast de lessen op school genoeg te beleven! Nu is het de beurt aan de Duitse leerlingen om te ervaren hoe het dagelijkse leven op een middelbare school in Nederland eruit ziet. Ook hier geldt: naast school zijn er voldoende andere acitiviteiten, zoals een bezoek aan een zonnig Amsterdam waarbij de stad per fiets verkend wordt. De begeleiding is onder anderen in handen van Anouk Prijs en Patrick Davina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief