Feest op De Grundel!

01.10.2018 De Grundel is heel trots op haar bijna 50 leerlingen die na twee jaar hard werken hun Cambridge Certificate behaalden.

Op maandag 1 oktober vierden bijna vijftig(!) leerlingen feest in de mediatheek. Waarom? Zij ontvingen uit handen van de schoolleiding en hun docenten Engels het officiële Cambridge Certificate.

Het was een feestelijke bijeenkomst: op tafels stond een glas champagne en hapjes die deden denken aan een Engelse high tea. Mevrouw Wagenaar sprak de leerlingen bemoedigend toe: ‘waar andere leerlingen na schooltijd naar huis gingen om te relaxen, kropen jullie nog eens in de schoolbanken om je te buigen over de Engelse taal.’ Gezamenlijk werd er een toast uitgebracht op dit mooie moment. Het certificaat is immers een prachtig document naast het schooldiploma. Het kan met recht een ‘upgrade’ genoemd worden van je schoolcarriere!

Lyceum de Grundel is trots op haar leerlingen met het behalen van deze prestatie. Al jaren lang staat De Grundel bekend als een van de weinige opleidingsinstituten die ieder jaar zo’n groot aantal leerlingen naar de succesvolle afronding van dit examen brengt.