Future Skills Event groot succes

06.09.2018 Klas 1 organiseerde een formidabel evenement waarin 21-eeuwse vaardigheden centraal staan.

In slechts anderhalve dag wisten de nieuwe brugklassers van Lyceum de Grundel tijdens de introductieweek een prachtig Future Skills Event te organiseren op hun. Op woensdag 5 september gingen de nieuwe scholieren onder begeleiding van hun mentor en andere docenten aan de slag met diverse projecten die in het teken stonden van 21-eeuwse vaardigheden.

In het kloostergebouw kwamen op donderdagmiddag 6 september veel belangstellenden kijken naar het evenement: ouders, medeleerlingen en andere leraren deden onderzoeken en proefjes die de leerlingen ontwikkeld hadden. Er waren ook diverse quizen en ook de catering was verzorgd. Achter de sponsoring van het event gingen de scholieren zelf aan: een unieke prestatie.

Zo'n bruisend evenement in zo'n klein tijdsbestek is erg bijzonder. De leerlingen blijken dus te blaken van talent: dit belooft wat voor de toekomst!