Gracieuze diploma-uitreiking

08.07.2018 Een 'uitverkochte zaal' tijdens diploma-uitreiking voor havo en VWO!

Vrijdag 6 juli ontvingen alle geslaagden van havo en VWO hun diploma tijdens een bijzonder sfeervolle avond in de aula van het Lyceum. Veel genodigden zagen hoe de geslaagden op deze avond werden toegesproken door hun mentor en men kon genieten van enkele muzikale hoogtepunten tijdens deze avond. De optredens van 'the spontaneous three', Willemijn Scheper (zang) , Aysha Cijntje (piano) en Julia Wilms (saxofoon) waren ronduit geweldig te noemen. Verder waren er fraaie toespraken van de teamleiders Tjeerd Kooistra en Igor Wassink. Bovendien brachten enkele ouders en leerlingen ook nog een woordje voor een groot publiek. De mentoren spraken al hun leerlingen persoonlijk toe alvorens de geslaagden hun diploma ondertekenden.

Na de plechtigheden namen de geslaagden het sublieme jaarboek in ontvangst en was er de gelegenheid om nog even na te borrelen op de binnencourt die feestelijk was versierd. Het was een indrukwekkende avond om na een schoolloopbaan van vijf of zes jaar eindelijk het felbegeerde 'papiertje' in handen te krijgen: op weg naar de toekomst!