Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kanjers!

19.06.2017 Een groep docenten en leerlingen overtrof zichzelf op de Ultimate Buffalo Obstacle Run.

Op voormalige vliegbasis Twenthe vond zondagmiddag 18 juni een bijzonder evenement plaats: de Ultimate Buffalo Obstacle Run. Leonie Roetenberg, onze fanatieke sportdocent, had een groep collega's en leerlingen weten te enthousiasmeren voor deze wedstrijd. Er kon gekozen worden voor de 7,5 km of de 15 km. De meesten kozen voor.... de 15 km. De uitdaging lag echter niet alleen in de afstand, maar vooral ook in de 'obstakels' op de route. 

Zo moesten de deelnemers in tijgersluipgang onder een net van prikkeldraad doorkruipen, een moddersloot doorkruisen en diverse obstakels bedwingen, waaronder een muur van zeecontainers. En dat in een verzengende hitte, die het toegestroomde publiek deed verlangen naar een schaduwrijk terrasje! Gelukkig waren er verschillende drinkstops op de route en bij de containermuur voorzag Jacqueline Fleer haar collega's van bananen voor een extra boost. 

Na een dikke twee uur buffelen kwamen de teams vlak achter elkaar over de finish, sommigen van top tot teen onder de modder, moe maar zeer voldaan. Voor actiefoto's zie binnenkort onze Facebookpagina!

Hulde voor onze kanjers:

Docenten:   Leerlingen:
Leonie Roetenberg   Irene Cats
Bert-Jan Heins   Merijn Wagterveld
Mayke Bruggink   Isa Waage
Derk van Deth   Niels Nijland
Patricia Vos   Lize Havermans
      Channah Hilhorst
      Mike Walhof
      Job Hofste
      Karmen Wanyan
      Nienke Brama
      Noortje Mater

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief