Kennismaking debatteam!

16.11.2018 Maak aanstaande dinsdag 20 november van 13.30 - 16.00 uur kennis met het debatteam in lokaal 110a!

Kennismakingsmiddag Debatteam Lyceum de Grundel op dinsdag 20 nov. 13.30- 16.00

Het debatjaar is begonnen! We willen graag nieuwe leden verwelkomen op dinsdag 20 nov. tussen 13.30 en 16.00. Leerlingen die meewillen doen, moeten zich vooraf aanmelden via de mail. Ze mogen ook meteen echt in de debat, onder leiding van de ervaren leden.

Op dinsdagmiddag 18 dec. Is dan de eerste openbare wedstrijd. Ouders zijn van harte welkom als publiek. Voor de debaters is het een spannende maar mooie gelegenheid om met écht publiek en een deskundige jury te oefenen.

Daarna richten we ons op provinciale voorronde van ‘Op weg naar het Lagerhuis’ in het statige Provinciehuis van Zwolle op 7 feb.

Voor de onderbouwleerlingen is het Unicefkinderrechtendebat op 13 april een echte uitdaging. De ouderejaars kunnen zich nog uitleven tijdens het Gemeentedebat, traditioneel de afsluiter van het debatjaar.

We hopen dat we ons wederom weer kunnen presenteren als een enthousiast, deskundig en sterk team!

Voor meer informatie: Mirjam Jorink:

m.jorink@carmelhengelo.nl