Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klaar voor de uitdaging? Doe mee aan de Ultimate Buffalo Obstacle Run op 18 juni!

29.05.2017 Ben je 15 jaar of ouder? Je kunt je vandaag nog opgeven. Inschrijfformulier bij de decanen.

GeeDe Ultimate Buffalo Obstacle Run wordt gehouden op zondag 18 juni en is voor echte bikkels die houden van een uitdaging en niet bang zijn om vies te worden!!!

Ultimate Buffalo is een uitdagend hindernisparcours op de ruigste locatie van Twente vol shelters, bunkers, loopgraven, hangars en hoogteverschillen! Je kunt als individu of team meedoen op verschillende afstanden, namelijk 7,5 en 15 km. Het lijkt mij te gek om samen met leerlingen en personeel dit parcours te overwinnen. Leerlingen kunnen zich alleen opgeven voor de categorie “hardloopbuffel”, waarna ze moeten kiezen uit twee afstanden, namelijk 7,5 km met ongeveer 25 obstakels of 15 km met 40 obstakels. Als er genoeg animo is, dan krijgen wij een eigen startvak “Lyceum de Grundel”.

Klaar voor deze uitdaging? Er hangt een inschrijfformulier bij de decanenkamer. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 29 mei. Deelname vanaf 15 jaar!! MOTTO: JE KUNT MEER DAN JE BESEFT !!!!

HARDLOOPBUFFEL 7,5 KM

De meest uitdagende en fun outdoorrun voor beginnende duursporters, obstaclerunner of hardloper! Met zo’n 40 obstakels over het oude militaire vliegbasis van Twente word je aan de tand gevoeld over je eigen vermogen. Je kunt meedoen als individu of in een team van 4 personen. Tijdens het joggen/hardlopen kom je verschillende hindernissen tegen die getrotseerd moeten worden. Bij de ene hindernis zul je door de modder moeten, bij de andere hindernis moet je over een container klimmen. Deze en nog veel meer leuke onderbrekingen tijdens het joggen/hardlopen zullen deze run tot een topdag maken.

HARDLOOPBUFFEL 15 KM

Een serieuze test voor hindernislopers. Deze uitdaging is voor de gevorderde duursporter/hindernisloper of survival atleet. Je kunt meedoen als individu of in een team van 4 personen. Tijdens de 15 km kom je meer hindernissen tegen dan in de 7,5 km hardloopbuffel en daarbij zijn de hindernissen zwaarder. Deze categorie is voor de fanatieke deelnemer die voor de prijzen gaat óf zichzelf serieus fysiek én mentaal wil testen! Je zult niet twee keer de 7,5 km hindernisloop lopen, maar nog een extra lus erbij!

Iedereen ontvangt na deelname een shirt, medaille en goodiebag. De meest ludieke deelnemer of het meest ludiek verklede team maakt kans op een prijs!

Afstand 7,5 km: prijs individu €30,00; prijs team (4 personen) €110,00

Afstand 15 km: prijs individu €40,00; prijs team (4 personen) €140,00