Lyceum de Grundel komt in actie voor Serious Request 2018!

06.12.2018 Lyceum de Grundel gaat geld ophalen voor het goede doel van Serious Request. Onze school heeft gekozen voor de actie Reanimeren in Nederland. Door geld in te zamelen voor AED’s en reanimatiecursussen kan het Rode Kruis ervoor zorgen dat veel meer Nederlanders weten hoe ze kunnen helpen in een noodsituatie. Dit vinden wij heel belangrijk.

Dit jaar ziet 3FM Serious Request: de Lifeline er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken. Zij gaan dus door het hele land heen om live radio te maken. De dj’s Mark en Rámon komen op 19 december naar Hengelo. Hopelijk brengen zij een bezoek aan onze school om radio te maken.

Ook op woensdag 19 december gaan de leerlingen van klas 2 in estafettevorm een reanimatieworkshop volgen. De workshop wordt verzorgd door het Rode Kruis.

Wij hopen dat veel leerlingen acties op touw gaan zetten om geld op te halen voor het goede doel!

Via de site https://kominactie.npo3fm.nl/actie/lyceum-de-grundel-reanimatie-estafette blijft u op de hoogte van de actie en kunt u geld doneren. Elk bedrag is welkom!