Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle eindexamenkandidaten veel succes gewenst met het centraal examen!

10.05.2017 Vandaag beginnen de eindexamens. De Grundel wenst 5havo en 6vwo veel inspiratie, concentratie en doorzettingsvermogen toe!

Wekenlang hebben onze examenkandidaten zich voorbereid op het sluitstuk van hun Grundel-periode: het centraal examen. Gedurende het hele schooljaar werd er toegewerkt naar vandaag, maar vooral tijdens de examentrainingsweken voor de meivakantie hebben de leerlingen stapels oefenexamens van verschillende vakken gemaakt, waren er examenbesprekingen en konden ze speciale lessen volgen. 'Meters maken' dus! In de laatste vakantieweek kwam een flink aantal leerlingen zelfs naar het klooster om flink te blokken en vragen te stellen aan aanwezige docenten.

We hopen van harte dat voor eenieder al deze inspanningen zullen resulteren in mooie examenresultaten!

Personeel Lyceum de Grundel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief