Sportdag voor groep 8 door 2HAS

28.09.2017 Op vrijdag 29 september 2017 organiseren wij 2HAS van Lyceum de Grundel een sportdag voor 291 groep 8 kinderen van basisscholen uit Hengelo en omstreken.

De eerste gymles na de zomervakantie zijn we meteen hard aan het werk gegaan om een leuke en sportieve sportdag te organiseren. We kwamen erachter dat het organiseren van een sportdag nog best pittig is en er behoorlijk veel bij komt kijken. We hebben in goed overleg alle taken in de klas verdeeld. Zo hebben we bedacht welke sporten en spellen we zouden willen spelen en de EHBO moest gebeld worden. We hebben een draaiboekje gemaakt met spelregels en verdere informatie. De AH hebben we bereid gevonden om wat eten en drinken te sponseren. En dit waren nog maar een paar taken. 

Maar met de goede samenwerking van iedereen in de klas is het ons gelukt en hopen wij dat alle kinderen van de basisscholen op vrijdag 29 september een leuke sportdag hebben.

U bent van harte uitgenodigd om als toeschouwer te komen kijken bij de sportdag, op het sportveld van Lyceum de Grundel.

 

Sportieve groet,

Nina Boerrigter

Robine Weernink

Floran Olde Klieverink

Namens Sportklas 12
Lyceum de Grundel