Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportdagen van start!

07.06.2018 In alle klassenlagen vindt de komende dagen de jaarlijkse sportdag weer plaats.

Op het sportveld naast school organiseert de sectie L.O. voor alle klassenlagen een prima sportdag. Er wordt gevolleybald, gevoetbald, gesoftbald en gehockeyd. De leerlingen kunnen zelf teams samenstellen en deelnemen als prestatieteam en voor de wat mindere goden zijn er recreatieteams samengesteld.

De leerlingen laten op deze dag zien wat ze dit schooljaar in de diverse disciplines geleerd hebben en tijdens de wedstrijden laten ze hun talent tot bloei komen. Er wordt gestreden in diverse poules en voor de winnaars is er uiteraard een fraaie traktatie. Kortom, de spieren worden weer losgemaakt afgelopen dagen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief