Sportklas 2HAS organiseert sportdag voor basisscholen Hengelo

06.10.2018 Basisscholen uit Hengelo en omstreken namen afgelopen vrijdag deel aan een sportdag die werd georganiseerd door leerlingen en docenten van De Grundel.

Wie wilde er afgelopen vrijdag niet buiten zijn? Het was misschien wel de laatste zonnige vrijdag van oktober. Bijna 500 leerlingen van basisscholen uit Hengelo en omstreken genoten tijdens deze nazomerdag van een sportieve dag. De sportklas van Lyceum de Grundel (2HAS) organiseerde voor al die leerlingen een sportdag. Uiteraard met hulp van de begeleidende LO-docenten en begeleidende ouders.

De dag verliep prima! En sportieve prestaties werden er ook zeker neergezet. Zo viel de Sint Jan-school in de prijzen voor het beste team, maar de felbegeerde beker ging naar de Jan Ligthartschool voor 'de beste klas'. Al met al kon het dus met recht een glansrijke dag genoemd worden!