Verwondering bij nieuwe brugklassers

27.06.2018 De nieuwe brugklassers lieten zich verwonderen op hun introductiedag.

Je op de eerste schooldag al laten verwonderen. Dat overkwam de nieuwe brugklassers van Lyceum de Grundel tijdens hun introductiemiddag op hun nieuwe school. Vroeg in de middag verzamelde een groot aantal nieuwe eersteklassers zich bij de ingang van school, vervolgens werden ze in de mediatheek welkom geheten door hun nieuwe mentor. Met de nieuwe mentor en de aanstaande klasgenoten werd er kennisgemaakt in een lokaal van school. Daarna was er een korte rondleiding door het gebouw. Wat was er veel te zien! En wat ziet een school er toch altijd weer groot uit van binnen!

De nieuwe leerlingen kregen de belangrijkste informatie mee om straks in de september goed van start te kunnen gaan met het schooljaar. Uiteraard blijft het wennen als brugklasser, maar een avontuur wordt het zeker! Dan blijf je je verwonderen!