Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volle zaal bij diploma-uitreiking kers op de taart!

09.07.2018 Veel ouders en andere dierbare familieleden vulden de aula voor de ceremonie van de diploma-uitreiking.

Om ten overstaan van een volle zaal je diploma in ontvangst te mogen nemen is een kers op de taart van ieders schoolloopbaan in het voortgezet onderwijs.

Terwijl men het diploma ondertekende flitsten de camera’s: een uniek moment als afsluiting van ieders schoolloopbaan in het voortgezet onderwijs. De geslaagden van havo en VWO zijn klaar voor de toekomst, klaar om uit te vliegen naar steden als Amsterdam, Nijmegen of Groningen. Sommige geslaagden blijven dichter bij huis, die vonden een studie in Zwolle, Deventer of Enschede.

Als vanouds liep de organisatie van de avond weer op rolletjes. Docent geschiedenis Marcel Kienhuis heeft bovendien zorg en aandacht besteed om de middag en avond door leerlingen muzikaal te laten omlijsten. Na afloop was er een receptie op de binnencourt van de school. In een informele setting nog even naborrelen en herinneringen ophalen aan een fantastische schooltijd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief