Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inloggegevens sj 1718

06.09.2017 LET OP: alle bestaande leerlingen van Lyceum de Grundel hebben per 1 september een nieuw leerlingnummer gekregen. Het wijzigen van het leerlingnummer heeft ook gevolgen voor het inloggen op Office 365, SOMtoday, it's learning en Zermelo.

Is het eerste cijfer van het oude leerlingnummer een 1 dan wordt dit een 33, is het eerste cijfer een 2 dan wordt dit 34. De overige cijfers blijven ongewijzigd.
Als voorbeeld: 12345 wordt 332345 of 20123 wordt 340123.
Deze wijziging geldt niet voor de leerlingnummers van nieuwe leerlingen.

Klik hier voor de juiste inloggegevens van de computers op school, Office 365, SOMtoday, it's learning en Zermelo én hoe je het wachtwoord kunt wijzigen.
Bovenstaande actie heeft ook consequenties voor ouderaccounts SOMtoday. Donderdag 7 september hebben alle ouders twee mailtjes ontvangen: in de eerste wordt aangegeven dat de toegang tot het oude account is ingetrokken, in de tweede mail staan de inloggegevens van het nieuwe account. Excuses voor de overlast.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief