Open huis

Tips om alles uit je open dag te halen

Tijdens het open huis op maandag 23 januari van 18.00 tot 21.00 uur zetten wij de deuren van de school wagenwijd open voor jou en je ouders. Kom sfeer proeven, vragen stellen en maak kennis met wat je op De Grundel kunt verwachten als dit jouw middelbare school wordt!

Stel jouw vragen aan leerlingen

Er zijn deze avond veel leerlingen die al op de Grundel zitten. Zij kunnen je precies vertellen hoe het bij ons is. Geen vraag is te gek. Wil je weten welk vak het lastigst is? Of hoe de schoolfeesten zijn? Vraag het gewoon!

Open huis

Beleef De Grundel

Er valt op de open dag veel te beleven: er zijn demonstraties van vakken, je kunt zelf aan toffe activiteiten meedoen en er is veel boeiende informatie. Als je binnenkomt krijg je een Kraak – de – code – kaart. Er zijn op deze avond zes challenges uit te voeren. Laat jij je uitdagen en breng je ze tot een goed einde? Dan verdien je de onderdelen voor de code die jou toegang geeft tot een wel heel gaaf gadget…!

Praat na

Gespreksstof genoeg nadat er zoveel te zien en te beleven is geweest. Napraten kan al in het “schoolcafe” / de aula op de avond zelf, maar spreek ook bij thuiskomst met je ouders en wissel op school ervaringen uit met je klasgenoten. Zo zet je voor jezelf op een rijtje of De Grundel jouw school wordt!

Lyceum de Grundel “Klaar voor de Toekomst”