75 jaar Lyceum de Grundel

Selecteer een pagina:

In 2022 bestaat Lyceum de Grundel 75 jaar! Zo'n jubileum willen we als school niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom zullen we tijdens dit jubileumjaar diverse activiteiten organiseren voor leerlingen, docenten en natuurlijk iedereen die ooit zelf als leerling of docent De Grundel bezocht.

In de eerste week van het schooljaar 2022/2023 organiseren we voor leerlingen diverse activiteiten en op 1 oktober 2022 is er een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers. Meer informatie en aanmelden kan op deze jubileumwebsite Lyceum de Grundel

Privacy overzicht