Selecteer een pagina:

Maandag 7 maart 2022: 16.00 - 20.00 uur
Dinsdag 8 maart 2022: 16.00 - 18.00 uur

Neem onderstaande informatie mee

• Download het aanmeldingsformulier, de toestemmingsverklaring beeldmateriaal en de vertrouwelijke vragenlijst, indien van toepassing.
  • Vul de formulieren in en print deze uit.
  • Voorzie de formulieren van een handtekening van één van de ouders/verzorgers.
  • Van de basisschool heeft u een Aanmelddocument ontvangen waarop onder andere het advies genoteerd staat (dit geldt niet voor leerlingen buiten Hengelo, Borne en Delden).
  • Alle aanmeldingsdocumenten zijn nodig voor de inschrijving. Voor leerlingen buiten Hengelo, Borne en Delden is het aanmeldingsformulier en de toestemmingsverklaring beeldmateriaal voldoende.
  • Inschrijven kan op onderstaande tijdsblokken, gealfabetiseerd op de achternaam van uw zoon/dochter.
  • Uw zoon/dochter mag vergezeld worden door één ouder/verzorger.

Aanmeldingen voor leerjaar 4 of hoger

Voor het aanmelden van uw zoon/dochter voor leerjaar 4 of hoger kunt u telefonisch contact opnemen met de volgende contactpersoon: mevr. J. Prakken.

Procedure herzien advies voor leerlingen aanmelding schooljaar 2022 - 2023

Het is mogelijk dat leerlingen een hoger advies hebben gekregen naar aanleiding van de Centrale Eindtoets. Als dat voor uw zoon of dochter geldt, dan kunt u contact opnemen met de teamleider onderbouw van onze locatie (zie gegevens bij menu Contact). U kunt dan de wens voor een ander niveau doorgeven.

Als gevolg van het later bekend worden van de uitslag van de Centrale Eindtoets Basisonderwijs is de aanmeldingsdatum aangepast. Verzoeken kunnen uiterlijk woensdag 1 juni tot 15:00 uur worden doorgegeven. Op donderdag 2 juni ontvangt u dan een bericht over de definitieve plaatsing.

Privacy overzicht