'Uitverkochte' aula tijdens feestelijke diplomauitreiking!

07.07.2019 Leerlingen van Lyceum de Grundel ontvangen hun diploma.

Zoals vanouds werd er afgelopen vrijdag weer gerekend op een bomvolle aula van school. En niets bleek minder waar: veel familie, kennissen en bekenden zagen hoe de leerlingen van havo, vwo en gymnasium hun diploma kregen. En dat niet alleen: er waren ook weergaloze optredens van onder anderen pianovirtuozen Alexander en Adriana, het fraaie gelegenheidsduo Emma Koch en Bas Ankoné speelden de sterren van de hemel en ook de talentvolle Willemijn Scheper bracht het publiek in vervoering.

De avond was tot in de puntjes geregisseerd en de organisatie was weer dik in orde. In diverse shifts werden alle leerlingen in het zonnetje gezet en kregen ze tegelijkertijd hun diploma uitgereikt door hun mentor of ze woonden het plenaire gedeelte bij waarbij er warme woorden te horen waren tijdens de vele toespraken. Erna was er gelegenheid om nog even onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten op de binnencourt.

Kortom, het was een gedenkwaardige avond waarvan iedereen nog hopelijk lang kan nagenieten. Jochem Lauret deelde het jaarboek uit, waarin natuurlijk the good old Grundel-memories staan!