Jij gaat voor De Grundel!

06.03.2019 Afgelopen week hebben de leerlingen voor schooljaar 2019-2020 zich aangemeld.

We zijn op Lyceum de Grundel heel enthousiast over de blije en verheugde gezichten van de nieuwe leerlingen die we deze week hebben mogen verwelkomen op onze school. De groep 8-leerlingen kwamen met hun ouders zich inschrijven in de aula van De Grundel. Het was een gezellige middag en avond: het was een klein feestje! Jezelf inschrijven voor de middelbare school: op weg naar een nieuwe, onbekende en uitdagende periode in je leven.

We zien de nieuwe leerlingen dit schooljaar alweer terug: in juni is er een bijeenkomst waarbij er wordt kennisgemaakt met de nieuwe klas en de nieuwe mentor en op maandag 26 augustus begint de middelbare schooltijd écht!

De nieuwbakken leerlingen en hun ouders hebben een informatiebrief ontvangen met informatie en belangrijke data.