De Grundel bereidt examenleerlingen voor in de meivakantie!

01.05.2019 Eindexamenleerlingen krijgen zelfs in de vakantie uitleg van docenten.

Stel je voor dat je in de meivakantie thuis zit te blokken voor dat lastige examen natuurkunde, en je hebt nog steeds wat vragen over die complexe formule... Wat moet je dan? Een heel aantal docenten van Lyceum de Grundel heeft zich bereid gevonden om daar waar nodig uitleg te geven aan leerlingen die eindexamen gaan doen.

Veel leerlingen hebben zich ingeschreven om op woensdag 1 mei, donderdag 2 mei en/of vrijdag 3 mei te komen studeren op school. Ze weten dat ze dan met vragen terecht kunnen bij hun leraren. Sommige leerlingen vinden het gewoon fijn dat er onder toeziend oog gestudeerd kan worden. 'Het voelt dan toch meer als een stok achter de deur, en als je in een klaslokaal zit heb je minder afleiding dan thuis', vertelt een leerling. Er zijn ook leerlingen die het gewoon gezellig vinden om in een groepje te studeren. Oja, er is ook nog eens goede koffie!