Feestelijke diplomauitreiking!

02.07.2020 Deze week krijgen de HAVO- en VWO-leerlingen hun diploma!

Lyceum de Grundel is een van de weinige scholen die een fysieke diploma-uitreiking op school heeft georganiseerd. Het was een feestelijke bijeenkomst voor de geslaagde leerlingen en diens ouders. Uiteraard is er tijdens de organisatie rekening gehouden met enkele verplichte maatregelen. Zo was de diploma-uitreiking dit schooljaar uitgespreid over twee dagen, in plaats van één dag.

Maar feestelijk was het zeker! In diverse sessies werden de ceremonies gehouden. Fraaie speeches van docenten, ouders en leerlingen waren er tijdens de avond te horen. De leerlingen waren bijzonder blij om toch nog eens op school te komen dit schooljaar en tegelijkertijd ‘in the picture’ te staan.

Helaas was er dit schooljaar geen eindexamenstunt en geen eindexamengala. Het docententeam heeft toch getracht een soort ‘stunt’ voor de leerlingen te presenteren in de vorm van een videoclip waarin op ludieke wijze werd teruggeblikt op de afgelopen periode. De avond was bovendien middels een livestream ook thuis te volgen.

Al met al mag iedereen trots zijn op het feit hoe dit heugelijke moment gevierd is. Op woensdag 1 juli werden de VWO-leerlingen ontvangen en op donderdag 2 juli ontvingen de HAVO-leerlingen hun diploma.

Wij feliciteren nogmaals al onze leerlingen en wensen deze toekomstige studenten een heel goede tijd toe!