Grundel op de planken!

24.06.2019 Here they are: Grundel op de planken! Een nieuwe theatergroep voor schooljaar 2019-2020.

Dit schooljaar is Grundel op de planken op Lyceum de Grundel ontwikkeld. Het idee was om een theatergroep bijeen te krijgen waarin iedereen een eigen rol krijgt: uiteraard zijn er acteurs en actrices, maar er moeten ook decorbouwers zijn, leerlingen die een theaterstuk (her)schrijven, de muziek en het licht moet geregeld worden en zo zijn er nog tal van andere zaken die er komen kijken bij het ontwikkelen van een fraai toneelstuk. Ook het gymnasium van Lyceum de Grundel zal helpen bij de selectie van de toneelstukken en helpen bij het schrijven van de teksten.

Na een selectie is dit dus de groep die in het schooljaar 2019-2020 zal beginnen met de eerste repetities. Wij zijn heel benieuwd!