#Grundelmagazine en checkpoints grote hit tijdens Open Huis

25.01.2019 Bijna 900 leerlingen bezochten 24 januari het Open Huis van Lyceum de Grundel!

Al vroeg in de avond schuifelden de eerste mensen over de bevroren sneeuw richting de Grundellaan. Hoewel het buiten koud was, kon men rekenen op een sfeervolle warmte in het schoolgebouw van Lyceum de Grundel. Bij ontvangst kregen alle middelbare scholieren in spe een checklist en een sticker met hun naam. De wandelroute door het mooie Grundelgebouw kon beginnen!

Vol verwondering keek iedereen uit naar al dat moois dat Lyceum de Grundel te bieden heeft. Wat viel er veel te zien bij allerlei middelbare schoolvakken zoals techniek, scheikunde, natuurkunde, de talentontwikkelingen, wiskunde, aardrijkskunde, Latijn, noem maar op. In school was er veel gelegenheid om vragen te stellen en was er veel begeleiding in de vorm van leerlingen van De Grundel, ook wel ‘onze Grundelieren’ genoemd.

Er was genoeg te zien en te beleven in de school. Zo waren er speeddates met leerlingen, informatierondes in de mediatheek, die door leerlingen gepresenteerd werden, proefjes doen bij scheikunde, taalquizjes bij Nederlands, een ‘neue’ vorm van Twister bij Duits en ook de sportklasleerlingen lieten in de gymzaal zien hoe behendig ze waren.

Na afloop kon er gezellig nagepraat worden in de sfeervol ingerichte aula. Ook waren daar nog enkele lekkernijen te krijgen. Na afloop konden de bezoekers hun checklist afleveren en kregen ze als beloning het #Grundelmagazine en een powerbank cadeau. Kortom, het was een meer dan geslaagde avond!