Informatieavond Lyceum de Grundel was top!

12.11.2019 Door de opkomst van veel belangstellende ouders kijken we terug op een topavond!

Op maandagavond 11 november hield Lyceum de Grundel de jaarlijkse informatieavond voor ouders van groep 7 en 8-leerlingen. Zoals vanouds werd het wederom een drukbezochte avond.

Om 19.00 uur kwamen de eerste geïnteresseerden al binnengewandeld. Even de sfeer van een nog lege school ademen. Om 19.30 uur begon de avond echt. Er was een informatief en enerverend plenair gedeelte en daarna waren er diverse informatierondes van mentoren of anderzijds docenten met een begeleidende taak in de lokalen. Ook daar was er veel aandacht voor de veelzijdigheid van het onderwijsaanbod van De Grundel.

Nadien kon men nog even napraten over de avond of bij de informatie-stands nog aanvullende informatie opvragen over verschillende onderwijsaspecten. De grote opkomst van veel belangstellenden en de oprechte interesse in onze school zorgde ervoor dat we deze avond bestempelen als een topavond!