Leerlingen De Grundel organiseren sportdag voor basisscholen Hengelo!

27.09.2019 De sportklas 2HAS organiseerde een sportdag voor basisscholen in Hengelo.

De hele week verkeerden de leerlingen uit 2HAS in spanning: zou de sportdag die ze hadden georganiseerd wel kunnen plaatsvinden nu er zo veel regen was voorspeld? Gelukkig kwam alles vrijdag 27 september goed: het bleef de gehele dag droog en de zon gaf de dag zelfs nog een gouden randje!

De leerlingen uit klas 2HAS hadden voor basisschoolleerlingen uit groep 8 uit Hengelo een fantastische sportdag tot in de puntjes georganiseerd. Het hele sportveld bij Lyceum de Grundel stond op vrijdag vol met sportieve en enthousiaste leerlingen. Er werd afgetrapt met een gezamenlijke warming-up op stevige muziek. De organisatie verdient een pluim!