Franse les in Lyon!

12.12.2019 Een groep leerlingen van 4havo en 5vwo volgt een week lang lessen in het Franse Lyon!

De jaarlijkse uitwisseling is voor deze leerlingen een hoogtepunt van het vak Frans. De leerlingen worden in gastgezinnen ondergebracht en 'draaien' een week lang mee in het Franse onderwijs. Uiteraard is er naast educatie ook tijd voor culturele uitstapjes. De leerlingen aan wie de Grundelieren gekoppeld zijn, nemen hen mee op een rondleiding door de stad. Zo maken de Nederlandse leerlingen op een intensieve wijze mee hoe het leven als scholier in Frankrijk is. Bovendien draagt deze excursie bij aan de Franse taalvaardigheid. Over een half jaar komen de Franse leerlingen op bezoek in Nederland. Een heel avontuur dus!