Lyceum de Grundel zwaait 3FM Lifeline uit!

19.12.2018 Leerlingen van De Grundel kwamen bijeen om de 3FM-dj's uit te zwaaien en het sponsorbedrag aan te bieden!

Al vroeg verzamelde de menigte sportklassers en sportlijners zich bij Metropool om nog een generale repititie te houden van hun uitzwaaidans voor de 3MF-dj's. De hele week waren leerlingen van het Lyceum bezig om geld bijeen te sponsoren voor de reanimatieactie van Serious Request.

Rond 9.15 uur was het dan zover: de ingestudeerde dans werd ingezet en nadien maakten de leerlingen het tot dan toe bijeengesponsorde bedrag van 2049 euro bekend! Ook burgemeester Sander Schelberg was hierbij aanwezig. Er was veel publiek op de been gekomen voor dit spektakel en we kijken met tevredenheid hoe geweldig dit georganiseerd werd!

Inmiddels is het sponsorbedrag nog weer aanzienlijk opgelopen en hebben we ons streefbedrag van 2500,- euro bereikt en de teller loopt nog steeds op. Kortom, dit is echt een topactie, door topleerlingen van een topschool!

En: er kan nog steeds gedoneerd worden, klik op de link om ook een bijdrag te leveren: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/lyceum-de-grundel-reanimatie-estafette