Lyceum de Grundel scoort bij Olympic Moves!

12.04.2019 Op nieuw sleept De Grundel veel prijzen in de wacht bij sportief evenement.

Op donderdag 11 april togen er weer bussen met sporters van Lyceum de Grundel het land in om te laten zien wat ze in huis hadden. In de avond keerden ze terug met een tas vol prijzen.

De meisjes van klas 3 en 4 hadden een bloedstollende poulefase. Drie teams eindigden op plaats 1. Ze hadden evenveel punten, hetzelfde doelsaldo en eenzelfde onderling resultaat. Helaas werden ze op het criterium van aantal gescoorde doelpunten uiteindelijk derde van de poule.

De jongens van klas 1, 2 en 3 speelden een dubbele competitie. De tegenstander was steeds dezelfde, dus paste men de tactiek aan en de Grundelieren bleven vooral op de eigen helft spelen: dit heeft ze een te gekke tweede plaats opgeleverd!

Het schoolteam jongens heeft een geweldig toernooi gespeeld. Dit team heeft namelijk alle wedstrijden gewonnen en geen enkel doelpunt tegen gekregen: een verdiende eerste prijs leverde dit op en een ticket voor de landelijke finale in Papendal. Wat een team: echt goud waard!