Mediatheekdebatwedstrijd 18 december!

09.12.2019 In de mediatheek van school vindt woensdag 18 december de debatwedstrijd plaats!

Het debatteam is weer volop aan de slag. Onder leiding van ervaren trainer en toneeldocent Niek Dekker hebben de leden hard gewerkt aan het verbeteren van hun prestentatie. Een mooie advies dat Niek ons diverse team meegaf: Be different!

 

Een debatteam hoeft niet te bestaan uit enkel snoeiharde, betweterige  colbertdragende jongens. Juíst variatie binnen een team maakt een wedstrijd aantrekkelijk voor publiek én jury. Versterk daarom je eigen kwaliteiten als spreker en teamlid.

 

Of de leden het advies al in de praktijk kunnen brengen is te zien op de jaarlijkse mediatheekwedstrijd. Deze vindt plaats op woensdag 18 dec. van 14.30 tot ongeveer 16.15. Klasgenoten, ouders en collega’s zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen.

 

 

Deze wedstrijd is een tegelijk een training voor de Voorronde van ‘Op weg naar het Lagerhuis’. Deze provinciale strijd vindt plaats op vrijdag 14 feb in Zwolle. Het team zal vermoedelijk bestaand uit: Torben, Skyler, Ties, Marco, Willem, Lin, Benthe, Daniël, Jesse, Luuk en Lars vertegenwoordigen daar onze school. Luuk, Timo en David gaan mee als juniorleden.

 

Mirjam Jorink, coach Debatteam Lyceum de Grundel