Nieuw: Grundel op de Planken!

15.04.2019 Meld je aan bij de toneelclub van Lyceum de Grundel!

Afgelopen oktober hebben we kunnen genieten van de toneelvoorstelling door onze gymnasiasten. Tussen de bedrijven door is daar de idee voor een toneelclub ontstaan. Benthe van der Schouw, Tess Gieling, Nienke Deterd Oude Weme en Daniel

 

De hoedenmakers hebben een eerste aftrap gedaan door de leerlingen op te roepen mee te helpen en mee te werken aan het tot stand komen van een gevarieerde theatervoorstelling met sketches, dans, zang, rap, muziek , cabaret en alles wat verder mooi op de planken in de spotlights kan komen.

 

We zijn dus op zoek naar leerlingen die graag op de planken willen staan. Ook zoeken we leerlingen die willen meehelpen met het schrijven van de teksten voor de toneelstukjes en sketches. Er moeten decorstukken en kostuums gemaakt worden en een regisseur kunnen we ook goed gebruiken. Kortom, er is van alles te doen. Ook docenten en OOP zijn welkom om Grundel op de Planken op welke wijze dan ook te steunen en versterken. 

 

Ons doel is om voor de zomervakantie een club mensen bij elkaar te hebben om na de grote vakantie mee te starten. Natuurlijk gaan we direct na de vakantie ook werven onder onze nieuwe leerlingen.

 

Is het wat voor jou? Vraag dan om meer informatie bij mevr. Kuiper. Ze is vaak te vinden in lokaal 112.

 

Come on! This is your time to shine!

 

Organisatie Grundel op de Planken,

Nienke, Tess, Benthe, Daniel en mevrouw C. Kuiper