Open Huis 2019

24.01.2019 Kom donderdag 24 januari tussen 18.00 - 21.00 uur sfeer proeven tijdens ons Open Huis!

Tips om alles uit je open dag te halen

Stel jouw vragen aan leerlingen
Er zijn deze avond veel leerlingen aanwezig die al op De Grundel zitten. Zij kunnen je precies vertellen hoe het bij ons is. Geen vraag is te gek. Wil je weten welk vak het lastigst is? Of hoe de schoolfeesten zijn? Vraag het gewoon!

Beleef De Grundel

Er valt op de open dag veel te beleven: er zijn toffe activiteiten waar je aan mee kunt doen en er is veel boeiende informatie. Als je binnenkomt krijg je een checklist. Overal door ons mooie schoolgebouw zijn checkpoints te vinden, te herkennen aan geel/zwart afzetlint dat je vast wel kent van het televisieprogramma Checkpoint. Loop door de school en check de school op de punten op de kaart. In de mediatheek houden leerlingen van Lyceum de Grundel presentaties over de overstap naar de brugklas en in de aula draait een DJ. Aan het einde van de avond mag je de kaart inleveren bij de uitgang en ontvang je een gave verrassing en het nieuwe #Grundel magazine.

Praat na
Gespreksstof genoeg, nadat er zoveel te zien en te beleven is geweest. Napraten kan al in het “schoolcafé” / de aula op de avond zelf, maar spreek ook bij thuiskomst met je ouders en wissel op school ervaringen uit met je klasgenoten. Zo zet je voor jezelf op een rijtje of Lyceum de Grundel jouw school wordt!

Lyceum de Grundel: “Klaar voor de Toekomst”