Schrijf je nu in voor de mini-lessen en proeflessen klassieke talen!

15.01.2020

Lukt het niet om woensdagmiddag 5 februari mini-lessen te volgen? Je bent ook op een andere lesdag van harte welkom! Mail dan naar s.verbeek@carmelhengelo.nl

Ga je volgend jaar naar het voortgezet en wil je een nog eens een kijkje nemen op Lyceum de Grundel? Schrijf je dan nu in voor de mini-lessen!

Je hebt tijdens het Open Huis een indruk gekregen van Lyceum de Grundel. Misschien wil je ook wel eens meemaken hoe het is om leerling te zijn op deze school. Dat kan! Op woensdag 5 februari zijn er van 14.30 - 16.00 uur mini-lessen bij ons op school. Je krijgt dan een goed beeld van Lyceum de Grundel. Zo ben je deze middag alvast een beetje leerling van Lyceum de Grundel.

Je kunt je voor 2 februari per mail aanmelden bij mevrouw Verbeek, s.verbeek@carmelhengelo.nl  Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke basisschool je zit.

Proeflessen klassieke talen

Heb je altijd al willen weten hoe het nu zit met die ‘rare Romeinen’ en die ‘gave Grieken’? Heb je interesse voor talen, cultuur en geschiedenis? Ben je benieuwd naar vakken die anders zijn dan andere en houd je van een uitdaging?

Kom dan naar de minilessen ‘De Klassieke Wereld’ van Lyceum de Grundel!

De minilessen worden gegeven woensdag 29 januari en woensdag 12 februari van 14.30 tot 16.00 uur.

We laten je kennismaken met het vak Latijn en hoe je tegenwoordig nog veel van de Grieken en Romeinen terugziet in onze moderne tijd. Zo krijg je een goed idee van wat je te wachten staat, als je kiest voor het gymnasium op de Grundel.

Je bent van harte welkom!

Stuur een mailtje met je naam en gegevens naar mevrouw Verbeek: s.verbeek@carmelhengelo.nl