Sportklas 1HAS leert kickboksen bij Club Life!

21.11.2019 Een heel fanatieke sportklas van Lyceum de Grundel kreeg deze week een GRIT-training en kickboksles in de sportschool!

Sportklas 15 was tijdens deze middag onwijs fanatiek! Na een opzwepende warming-up leerden de leerlingen de basistechnieken van het kickboksen. Ook stond er een GRIT-training gepland. Het was 'beastmode-on' zoals ze dat wel eens in de sportwereld zeggen. De leerlingen wisten na de les het zweet van hun gezicht. Het was een geslaagde middag bij Club Life! Over twee weken staat bij die sportschool in Hengelo weer een training gepland. Leerlingen uit de Sportklas krijgen en leren naast de reguliere L.O.-lessen hoe veelzijdig de sportwereld is. Ze krijgen met allerlei soorten disciplines te maken en leren bovendien ook goed organiseren en plannen. Dit was al een topmiddag!

Lyceum de Grundel is de enige school in Hengelo die voor havo- en atheneumleerlingen zo'n rijk en veelzijdig sportprogramma naast het huidge curriculum aanbiedt.

Voor meer foto's en filmpjes van deze middag, zie Facebook: https://www.facebook.com/pg/lyceumdegrundel/photos/?ref=page_internal