Volg proeflessen op De Grundel

04.02.2019 Misschien heb je tijdens het Open Huis een indruk gekregen van onze school. Kom dan snel eens proeflessen volgen!

Binnenkort is het weer zover: voor het eerst echt les volgen aan een middelbare school. Het kan op Lyceum de Grundel! Meestal krijgen leerlingen bij het bezoeken van het Open Huis een indruk van de school, maar zijn ze nieuwsgierig of De Grundel echt iets voor hen is. Daarom organiseert onze school ieder jaar zogenaamde mini-lessen en voor gymnasiasten proeflessen klassieke talen.

 

Heb je altijd al willen weten hoe het nu zit met die ‘rare Romeinen’ en die ‘gave Grieken’? Heb je interesse voor talen, cultuur en geschiedenis? Ben je benieuwd naar vakken die anders zijn dan andere en houd je van een uitdaging?

Kom dan naar de minilessen ‘De Klassieke Wereld’ van Lyceum de Grundel en we laten je kennismaken met het vak Latijn en hoe je tegenwoordig nog veel van de Grieken en Romeinen terugziet in onze moderne tijd. Zo krijg je een goed idee van wat je te wachten staat, als je kiest voor het gymnasium op de Grundel.

 

De mini-lessen vinden plaats op: woensdag 6 februari van 14.30 uur tot en met 16.00 uur.                      

De proeflessen klassieke talen vinden plaats op: donderdag 31 januari en donderdag 14 februari, beide dagen van 14.30 uur tot en met 16.00 uur.

 

Aanmelden kan bij mevrouw L. Leferink: l.leferink@carmelhengelo.nl