Wijkracht: voor een luisterend oor

02.04.2020 Hoe om te gaan met al dat thuiswerken? Voor ouders en leerlingen kan Wijkracht uitkomst bieden.

Mocht u vragen hebben, of behoefte hebben aan een luisterend oor, dan kunt u een beroep doen op ons. Wij zijn van Wijkracht en als (schoolgericht) maatschappelijk werker verbonden aan de school van uw zoon/dochter.

Contact opnemen kan momenteel via telefoon, app, mail of eventueel face time. Mochten we even niet kunnen reageren, laat dan een berichtje achter zodat we u z.s.m. terug kunnen bellen.

Met vriendelijke groet,

Frank Medendorp

School maatschappelijk werker, Sociaal werker, Bedrijfsmaatschappelijk werker

Voor alle jongeren:

Mocht het even niet meezitten en baal je nu misschien wel extra (van het thuiszitten) door het coronavirus; meld je bij ons!

Wij zijn er om naar je te kunnen luisteren en met je mee te kunnen denken zodat het stap voor stap beter kan gaan.

Via de app zijn wij bereikbaar. Mailen, bellen of face timen kan ook. Wat jij wilt!

​Met vriendelijke groet,​

​Frank Medendorp