Informatieavond

Selecteer een pagina:

Voor ouders van leerlingen groep 8 is er in november 2022 een informatieavond. U bent van harte welkom.

We vinden het fijn om u weer op school te kunnen ontvangen. Om de veiligheid van iedereen zoveel mogelijk te waarborgen, kunt u op twee momenten de voorlichting bijwonen, namelijk 18.00 uur of 20.00 uur. Klik hier voor aanmelding en kunt u het tijdstip van uw voorkeur doorgeven.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen maar wel prijs stellen op een persoonlijk contactmoment, dan kunt u een mailtje sturen naar Brenda Broekman, teamleider onderbouw.

Speciaal voor de leerlingen van groep 8 worden er activiteiten georganiseerd: houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Aandachtige leerlingen mediatheek Grundel

Privacy overzicht