Informatieavond

Selecteer een pagina:

Voor ouders van leerlingen groep 8 is er dinsdag 9 november 2021 een informatieavond. U bent van harte welkom.

We vinden het fijn om u weer op school te kunnen ontvangen. Om de veiligheid van iedereen zoveel mogelijk te waarborgen, kunt u op twee momenten de voorlichting bijwonen, namelijk 18.00 uur of 20.00 uur. Klik hier voor aanmelding en kunt u het tijdstip van uw voorkeur doorgeven.

Mocht u op 9 november niet in de gelegenheid zijn om te komen maar wel prijs stellen op een persoonlijk contactmoment, dan kunt u een mailtje sturen naar Brenda Broekman, teamleider onderbouw.

Speciaal voor de leerlingen van groep 8 is er op dinsdag 16 november 2021 een algemene open lesmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. Voor meer info en inschrijving, klik op Open lesmiddag.

Aandachtige leerlingen mediatheek Grundel

Privacy overzicht