Informatieavond

Selecteer een pagina:

Voor ouders van leerlingen groep 8 is er 15 november 2022 om 19:30 uur een informatieavond op Lyceum de Grundel. We willen u deze avond graag hartelijk verwelkomen op onze school aan de Grundellaan 36 in Hengelo.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen maar wel prijs stellen op een persoonlijk contactmoment, dan kunt u een mailtje sturen naar Brenda Broekman, teamleider onderbouw.

Speciaal voor de leerlingen van groep 8 worden er activiteiten georganiseerd: houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Aandachtige leerlingen mediatheek Grundel

Privacy overzicht