Cultuur, sport en school!

30

We zijn dit schooljaar feestelijk gestart. Uiteraard vanwege het 75-jarig jubileum van Lyceum de Grundel, maar ook om de leerlingen alvast te motiveren voor het ‘echte schoolleven’ waarin ze zich inmiddels al enkele weken begeven. Voor klas 1 begon dit jaar met een kennismakingsweek waarbij sport en spel voorop stonden. Leerlingen uit de bovenbouw zijn een dag naar Walibi geweest en klas 6 heeft een golfclinic gevolgd op de Twentsche Golfclub. Klas 3 is onder andere naar Jump XL geweest en leerlingen uit klas 2 hebben de theatervoorstelling ‘Revenge of the Roman Statues’ uitgevoerd in de Schouwburg Hengelo. Maar er was nog meer: voor de leerlingen waren er workshops djembe en een workshop fotografie. Kortom: een feestelijke week was het!

Privacy overzicht