Examenklassen die de Wereldlijn volgden terug van excursies!

22 dec

De leerlingen uit 5havo die meededen met de Wereldlijn zijn terug van hun meerdaagse Eerste Wereldoorlog-excursie die hen onder andere naar Verdun, Koblenz en Keulen voerde.

De leerlingen uit 6vwo die deelnamen aan de Wereldlijn zijn meerdere dagen in Berlijn verbleven: de grote stad in Europa met zijn verdeeldheid tussen oost en west en waar de Tweede Wereldoorlog nog steeds nagelaten sporen tentoonstelt, bood een interessant palet aan cultuurhistorische wetenswaardigheden!

Privacy overzicht