Literatuurweek Lyceum de Grundel!

21

In februari vindt de literatuurweek op Lyceum de Grundel plaats. Diverse auteurs zullen dan de mediatheek van onze school bezoeken en (interactieve) voordrachten houden voor onze leerlingen. Voor iedere jaarlaag is een andere schrijver uitgenodigd. Zo zal Buddy Tegenbosch een bezoek brengen aan klas 2 en Daniëlle Bakhuis leerlingen over aspecten van het schrijverschap vertellen aan de brugklassen. Schrijver en columnist Özcan Akyol komt vertellen over zijn boeken en waarom lezen zo belangrijk is.

Eus jpg Bakhuis jpg

Privacy overzicht