Onwijs gaaf Landkamp voor Sportklassen!

14

Het Landkamp voor de Sportklassen was dit jaar weer een ongelooflijke mooie editie. De leerlingen hebben met hun begeleiders genoten van een paar heerlijke sportieve dagen op het strand. De week bestond uit enkele heerlijke stranddagen met raften, golfsurfen, beachvolleybal én Expeditie 18.

’s Avonds kon er opgewarmd worden bij een kampvuurtje voordat iedereen naar z’n tent ging. Veel leerlingen zullen deze bijzondere week die op zondag 12 juni begon, niet snel meer vergeten! Later die week ging nog een andere Sportklas op Landkamp.

Privacy overzicht