Open Huis 27 januari 2021

Open Huizen in Hengelo

Hengelobreed is ervoor gekozen om de Open Dagen/Open Huizen alleen aan te bieden voor leerlingen. Natuurlijk hadden wij ook liever gezien dat u als ouder uw kind kon vergezellen, maar gezien alle maatregelen rond COVID-19 is het een begrijpelijk besluit. Vanzelfsprekend vangen wij de leerlingen op en zullen we ze tijdens hun bezoek aan onze school zo goed mogelijk begeleiden. Voor alle Open Huizen geldt dat leerlingen zich moeten aanmelden. De aanmeldlink zal binnenkort beschikbaar zijn.

Open lesmiddag

Wil je een middagje meelopen op De Grundel en ervaren hoe het is om hier leerling te zijn? Dat kan! Op 3 februari organiseren we een open lesmiddag. Een heel leuke manier om kennis te maken met onze school en op deze manier ben je al een beetje leerling van Lyceum de Grundel.

Aanmelden kan door een mailtje naar mevrouw B. Broekman te sturen. Vermeld naam, adres, telefoonnummer en op welke basisschool je zit. Graag aanmelden voor 29 januari!

Kijk voor een eerste indruk bij ons op school onder het menu groep 8.