Vrolijke gezichten op diploma-uitreiking!

14

Op donderdag 14 juli vond de diploma-uitreiking plaats in de aula van Lyceum de Grundel. Om 17:00 uur vonden er feestelijkheden plaats voor de VWO-leerlingen en om 19:30 begon het officiële moment voor de havo-leerlingen. Uiteraard mocht er publiek bij aanwezig zijn op deze avond. Er is niets mooiers om je kind te zien ‘shinen’ op de allerlaatste schooldag, terwijl ook het allerbelangrijkste moment van de schoolloopbaan plaatsvindt: het in ontvangst nemen van het diploma waarvoor al die jaren zo hard voor gewerkt is!

Het werd net als ieder jaar weer een glorieuze gebeurtenis waarbij er talloze vrolijke gezichten te bewonderen waren.

Privacy overzicht