Weerman Dennis Wilt geeft gastles aardrijkskunde!

10 jan

Het kalenderjaar begon voor onze eersteklassers goed! De leerlingen moeten bij aardrijkskunde voor het hoofdstuk ‘Weer en klimaat’ een weerbericht maken. Speciaal voor dit project werd de kersverse winnaar van expeditie Robinson en meteoroloog Dennis Wilt gevraagd om een gastles te geven over dit onderwerp!

Hij eindigde met de mooie woorden die hij had geleerd bij de expeditie: dat je altijd moet doorzetten, ook al zit het af en toe tegen!

Privacy overzicht