Open huis

Selecteer een pagina:

Open Huis

Bezoek ons Open Huis op 25 januari 2022 van 18.00 - 21.00 uur.

Tips om alles uit je open dag te halen

Tijdens het open huis op dinsdag 25 januari van 18.00 tot 21.00 uur zetten wij de deuren van de school wagenwijd open voor jou en je ouders. Kom sfeer proeven, vragen stellen en maak kennis met wat je op De Grundel kunt verwachten als dit jouw middelbare school wordt! Voor deze avond hoef je je niet vooraf aan te melden.

Stel jouw vragen aan leerlingen

Er zijn deze avond veel leerlingen die al op De Grundel zitten. Zij kunnen je precies vertellen hoe het bij ons is. Geen vraag is te gek. Wil je weten welk vak het lastigst is? Of hoe de schoolfeesten zijn? Vraag het gewoon!

Beleef De Grundel

Er valt tijdens het open huis veel te beleven: er zijn demonstraties van vakken, je kunt zelf aan toffe activiteiten meedoen en er is veel boeiende informatie. Als je binnenkomt krijg je een Kraak – de – code – kaart. Er zijn op deze avond zes challenges uit te voeren. Laat jij je uitdagen en breng je ze tot een goed einde? Dan verdien je de onderdelen voor de code die jou toegang geeft tot een wel heel gaaf gadget…!

Praat na

Gespreksstof genoeg nadat er zoveel te zien en te beleven is geweest. Napraten kan al in het “schoolcafé” / de aula op de avond zelf, maar spreek ook bij thuiskomst met je ouders en wissel op school ervaringen uit met je klasgenoten. Zo zet je voor jezelf op een rijtje of De Grundel jouw school wordt!

Ga jij binnenkort naar de middelbare school?

Dan ga je volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs, naar de brugklas. Spannend met al die veranderingen die op je af komen.. Nieuwe klasgenoten, nieuwe vrienden, nieuwe vakken, huiswerk maken en andere docenten. Spannend allemaal en misschien ook wel een beetje eng. Daarom krijg je de eerste weken ruim de tijd om te wennen aan de brugklas en aan je nieuwe school. Voor dat je het weet, wil je echt niet meer terug naar je oude school. Graag tot ziens in de brugklas!

Lyceum de Grundel: er valt veel te kiezen!

Privacy overzicht