Open huis

Selecteer een pagina:

Beleef Lyceum de Grundel en maak kennis met onze school

Nu het weer mogelijk is ontvangen we jullie graag op school op woensdag 2 maart 2022 tussen 19.00 en 20.00 uur. Op deze avond zullen medewerkers en leerlingen aanwezig zijn om jullie wegwijs te maken in ons prachtige gebouw en staan we klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. We nodigen jullie van harte uit gebruik te maken van deze mogelijkheid. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Graag tot ziens op 2 maart a.s.

Maak kennis met onze leerlingen en onze activiteiten

In de virtuele tour vertellen onze leerlingen over de school en maak je kennis met allerlei activiteiten die wij te bieden hebben.

Beleef Lyceum de Grundel

Er valt tijdens het open huis veel te beleven: er zijn demonstraties van vakken, je kunt zelf aan toffe activiteiten meedoen en er is veel boeiende informatie.

Praat na

Gespreksstof genoeg, nadat er zoveel te zien en te beleven is geweest. Ga thuis in gesprek en wissel op school ervaringen uit met je klasgenoten. Zo zet je voor jezelf op een rijtje of Lyceum de Grundel jouw school wordt!

Bezoek onze open lesmiddagen

Wil je graag proeflesjes volgen? Dat kan op 2, 9 en 16 februari van 15.00 tot 16.30 uur. Geef je hier alvast op of kijk op onze pagina van de Open Lesmiddag.

Virtuele rondleiding De Grundel

Bezoek ons Virtuele Open Huis door hier te klikken. Je kunt daar een virtuele rondleiding door de school te vinden, zo kun je de school beleven en kennismaken met wat je op Lyceum de Grundel kunt verwachten als dit jouw middelbare school wordt!

Zien wij jou binnenkort op Lyceum de Grundel?

Dan kom je volgend schooljaar in de brugklas. Best spannend met al die veranderingen die op je af komen… Nieuwe klasgenoten, nieuwe vrienden, nieuwe vakken, huiswerk maken en andere docenten. Daarom krijg je de eerste weken ruim de tijd om te wennen aan de brugklas en aan onze school. Voordat je het weet, voel je je bij ons op school helemaal thuis. Graag tot ziens in de brugklas!

Lyceum de Grundel: er valt veel te kiezen!

Privacy overzicht