Open lesmiddag

Selecteer een pagina:

Een middagje meelopen?

November

Voor ouders van leerlingen groep 8 is er een informatieavond op 9 november 2021. Misschien wil jij ook kennismaken met Lyceum de Grundel. Dat kan! Speciaal voor jou organiseren wij een open lesmiddag. Tijdens deze middag kun je meemaken hoe het is om leerling te zijn van Lyceum de Grundel. We organiseren een deze lesmiddag op dinsdag 16 november 2021 van 15.00 tot 16.30 uur.

Februari

Je hebt tijdens het Open Huis op 25 januari 2022 een indruk gekregen van Lyceum de Grundel. Ben je benieuwd hoe het is om een leerling te zijn van Lyceum de Grundel? Kom dan op één van de lesmiddagen hieronder van 15.00 tot 16.30 uur:

• woensdag 2 februari 2022 een open lesmiddag gymnasium en atheneum+
  • woensdag 9 februari 2022 een algemene open lesmiddag
  • woensdag 16 februari 2022 een open lesmiddag gymnasium en atheneum+

Tijdens deze dagen krijg je een goed beeld van een schooldag op Lyceum de Grundel. Zo ben je deze middag alvast een beetje leerling van de Grundel!

Je kunt je voor één of meerdere middagen hier inschrijven. Je bent van harte welkom!

Privacy overzicht