Open lesmiddag

Selecteer een pagina:

Een middagje meelopen?

November 2022

Voor ouders van leerlingen groep 8 is er 15 november om 19:30 uur een informatieavond in november 2022. Misschien wil jij ook kennismaken met Lyceum de Grundel. Dat kan! Speciaal voor jou organiseren wij een open lesmiddag. Tijdens deze middag kun je meemaken hoe het is om leerling te zijn van Lyceum de Grundel.

Februari 2023

Je hebt tijdens het Open Huis op 31 januari 2023 een indruk gekregen van Lyceum de Grundel. Ben je benieuwd hoe het is om een leerling te zijn van Lyceum de Grundel? Klik op een van de onderstaande data om je in te schrijven en kom dan op één van de lesmiddagen hieronder van 15.00 tot 16.30 uur:

Tijdens deze dagen krijg je een goed beeld van een schooldag op Lyceum de Grundel. Zo ben je deze middag alvast een beetje leerling van de Grundel!

Privacy overzicht