Programma open lesmiddag groep 8 dinsdag 16 november

Selecteer een pagina:

Beste deelnemers aan onze open lesmiddag,

Dinsdag 16 november verwachten wij jullie op Lyceum de Grundel van 15.00 tot 16.30 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15.00 uur ontvangst in de aula en bekendmaking groepsindeling
  • 15.15 uur eerste les
  • 15.45 uur pauze met een drankje en een hapje
  • 16.00 uur tweede les
  • 16.30 uur einde

Tijdens de middag worden jullie begeleid door leerlingen van de Grundel. Zij weten in welke groep je ingedeeld bent en in welk lokaal je moet zijn. Je hoeft niets mee te nemen van huis.

We hebben er veel zin in en wensen jullie alvast een mooie kennismaking met onze school!

Met vriendelijke groet,

Brenda Broekman