Leerlingbegeleiding en passend onderwijs

Selecteer een pagina:

Op Lyceum de Grundel kunnen leerlingen terecht als ze net iets meer aandacht of begeleiding nodig hebben dan andere leerlingen. We hebben een goed gestructureerde leerlingbegeleiding op school: van opgeleide mentoren tot een zorgcoƶrdinator. Van concentratieproblemen tot dyslexie: hier ben je aan het goede adres!

Maar ook als je even niet lekker in je vel zit, als er thuis iets aan de hand is of als het in de klas even niet goed gaat, kun je terecht bij de leerlingbegeleider. Ook hebben we een Begeleide Leer- en Werkplek (BWP). Dat is een rustig en klein lokaal en daar zit altijd iemand om je weer op weg te helpen. Soms is samen even praten over een schooldag al genoeg. Of samen even kijken of je planning in orde was.

Maar soms is het goed om lastige problemen samen op te lossen. Dan betrekken we iemand van thuis erbij, of wordt er professionele hulp ingeschakeld.

Privacy overzicht