Online Open Huis

Benieuwd naar onze school? Maak dan een virtuele tour door de school. Tijdens deze tour geven we een indruk van de sfeer en het onderwijs op onze gezellige school. Klik hier om toegang te krijgen.

Ga jij binnenkort naar de middelbare school?

Dan ga je volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs, naar de brugklas. Spannend met al die veranderingen die op je af komen.. Nieuwe klasgenoten, nieuwe vrienden, nieuwe vakken, huiswerk maken en andere docenten. Spannend allemaal en misschien ook wel een beetje eng. Daarom krijg je de eerste weken ruim de tijd om te wennen aan de brugklas en aan je nieuwe school. Voor dat je het weet, wil je echt niet meer terug naar je oude school. Graag tot ziens in de brugklas!

Bezoek ons Open Huis op 17 februari 2021. Lyceum de Grundel organiseert een gezellige middag waarop je alvast kunt rondkijken en kunt kennismaken.

Informatieavond

Open lesmiddag

Een middagje meelopen?

Misschien wil je ook wel eens meemaken hoe het is om leerling te zijn van Lyceum de Grundel. Dat kan. Op woensdag 3 februari 2021 is er van 14.30 tot 16.00 uur een open lesmiddag. Je krijgt dan een goed beeld van een schooldag op Lyceum de Grundel. Zo ben je deze middag alvast een beetje leerling van de Grundel!

Je kunt je voor 29 januari per mail aanmelden bij mevrouw Broekman. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke basisschool je zit. Lukt het echt niet om woensdagmiddag 3 februari proeflessen te volgen mail dan naar mevrouw Broekman.

Proeflessen klassieke talen

‘De klassieke wereld’

Heb je altijd al willen weten hoe het nu zit met die ‘rare Romeinen’ en die ‘gave Grieken’? Heb je interesse voor talen, cultuur en geschiedenis? Ben je benieuwd naar vakken die anders zijn dan andere en houd je van een uitdaging?Kom dan naar de ‘De Klassieke Wereld’ van Lyceum de Grundel!

De proeflessen worden gegeven woensdag 3 februari en woensdag 17 februari 2021 van 14.30 tot 16.00 uur.

We laten je kennismaken met het vak Latijn en hoe je tegenwoordig nog veel van de Grieken en Romeinen terugziet in onze moderne tijd. Zo krijg je een goed idee van wat je te wachten staat, als je kiest voor het gymnasium op de Grundel.

Je bent van harte welkom!

Stuur een mailtje met je naam en gegevens naar mevrouw Broekman.

Digitaal informatieboekje

Hieronder kunt u alvast een kijkje nemen in ons digitale informatieboekje, waar u kunt ontdekken wat wij allemaal te bieden hebben.

Open Huis

Open Huizen in Hengelo

Hengelobreed is ervoor gekozen om de Open Dagen/Open Huizen alleen online aan te bieden. Natuurlijk hadden wij ook liever gezien dat we u op De Grundel mogen verwelkomen, maar gezien alle maatregelen rond COVID-19 is het een begrijpelijk besluit.

Aanmelding nieuwe leerlingen voor leerjaren 1, 2 en 3

Maandag 29 maart 2021: 16.00 - 20.00 uur
Dinsdag 30 maart 2021: 16.00 - 18.00 uur

Neem onderstaande informatie mee

• Burgerservicenummer leerling (o.a. te vinden op de zorgpas)
  • Aanmeldingsdocumenten:
    1) Aanmeldingsformulier: klik hier
    Ziet u geen invulbare pdf? Download dan het bestand eerst naar uw eigen PC of open het in een andere PDF-lezer.
    2) Toestemmingsverklaring beeldmateriaal: klik hier
    3) Vertrouwelijke vragenlijst, indien van toepassing, klik hier
  • Aanmelddocument (advies van de basisschool)

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw Broekman.

Aanmeldingen voor leerjaar 4 of hoger

Voor het aanmelden van uw zoon/dochter voor leerjaar 4 of hoger kunt u telefonisch contact opnemen met de mevrouw Prakken.

U kunt ook mailen, voor het mailadres klik op de contactpersoon.

Magazine 2019/2020